Pengumuman

29Nov09

klik sini


Pengumuman

20Nov09

berkabung, sedih.

*currently blog ni masih lagi blog official aku, blog baru http://blog.hafizatan.com/ still under construction, masih byk perlu di modify, kalau korang suka dengan gambar2 aku, korang boleh vote aku utk

“Your Favourite Candidsyndrome Photographer Poll”

klik sini dan vote untuk hafizatan.com


Pengumuman

22Oct09

BE MY BLOGROLL TODAY!

leave ur “BLOG’s URL” on the comment box😀


HPP HO!

agak lama x update ni, maaf kepada yang menanti, ada ke? heh, gamba mmg byk yang nak dishare, belum kesempatan nk edit je, lepas raya aku dah kembali sibuk “mewedding”, igt lagi Fisherman’s Friend “Adakah Anda Kuat Berlakon Contest” yang aku join beberapa bulan lepas, kelmarin result dia keluar, pemenang utama yang bakal BERLAKON DISAMPING AFDLIN SHAUKI adalah

Tahniah kepada Mohd Shazwan Bin Zulkapli, mmg best clip dia, seram n kelakar, u deserve it dude!

Alhamdulillah hasil undian korang, aku dapat no2, lakonan x seberapa je, terasa glamor kejap, haha, thx a lot pada semua yang mengundi, keluarga, saudara-mara, rakan-rakan, kenalan facebook dan blog, rakan-rakan photographer, lomokids, bekas2 client, terutama sekali semua warga Candidsyndrome, Moqh, Udey, Mas, Piejan, GG, Fuad, Kacuk, Salha, Azrene dan “former” manager aku, kobe, kobe sampai x tido malam memerhatikan carta undian, hahaa, JUTAAN terima kasih sekali lagi buat semua, aku terharu, RM2K belum lagi dalam tangan, xtau lagi plan camne, beli lense kot, budak2 CS aku belanja “fried kuey tiow” mee jawa, cun?

*abang Afdlin, kalau jadi pak pacak pun saya sanggup, boleh kan kan

related entry
I have a dream
VOTE NOW! 10 hari lagi








from top
ayah, ibu, ayuni, ummu, ayah+ibu, Murad’s Family*my +fav*













HPPy Wall!!!

*updated raya ke5
raya ke2 – so far berjaya kumpul RM 125, semuanya pada hari raya pertama, tiada lagi utk hari ke2, mcm xkan ada je sampai habis syawal, heeee
raya ke4 – berjaya tambah lg RM 10, jumlah skrg RM 135, hehe
raya ke5 – tambah lg RM17, jumlah setakat ini RM 152


HPPy Raya!

21Sep09

dah raya kedua baru nak wat entry ni, heheee, xmo cerita byk, watch this clip yaw!

tersalah lirik😀, credit to mas for the camerawork, aku nampak kurus 20 kg dgn wide lense kan kan

another one from candidsyndrome

*updated raya ke4,
so far berjaya kumpul RM 125, semuanya pada hari raya pertama, tiada lagi utk hari ke2, mcm xkan ada je sampai habis syawal, heeee
raya ke4 berjaya tambah lg RM 10, jumlah skrg RM 135, hehe


Hj Murad’s family lil picnic@Sungai Klah, actually this event was last month, but i just finished this clip a week ago, it never been easy to work with movie maker, haha, so lame aite, Sungai Klah wasn’t bad at all, the main attraction there was hot spring and “kolam air bukit” which look like a theme park, we stayed at felda residence villa which was very gorgeous with beautiful interior and completed with jacuzzi yaww! thanks to mak su and her crew for preparing us yummy-licious de-licious chicken chop and lamb chop, enjoy this short clip, agak2 leh beat cst production x? hahaa, tangan terketar-ketar, xde tripod, btw it was my 1st time using D90 as a camcoder🙂

*pls dont envy us, the chicken chop was awesome!, u know who u are, hahaha




Follow

Get every new post delivered to your Inbox.