I have a dream :)

03Jun09

UNDILAH SAYA! di SINI (click UNDILAH SAYA!)

“Berlakon Bawah Arahan AFDLIN SHAUKI”

antara yang tertulis dalam handphone aku kira-kira 3 tahun lepas selain 3 cita-cita lain, frankly speaking semua yang aku tulis berkaitan dengan showbiz, aku ni kuat berangan

suatu petang di 7E Plaza Puchong

aku tergerak membelek sebuah majalah hiburan tempatan, “Adakah anda bakal berlakon di dalam filem Afdlin Shauki”, tertera di muka surat paling hadapan majalah tersebut

di office

aku kabarkan pada warga CS, udey yang memang tengah demam shoot video terus berminat, dengan pantas mas mendownload skrip, satu persatu skrip dia lakonkan

“ko amik skrip mana mas?”, aku

“ahh, mana leh bagitau”, mas

“jom shoot sekarang”, arah udey excited

“mane boleh, kene hafal skrip, nak praktis lagi”, jawab aku

selang 2 hari kitaorang shoot video tu, sayang sekali mas tarik diri di saat2 akhir, keluarga di kampung x benarkan katanya

UNDILAH SAYA! di SINI (click UNDILAH SAYA!)

credit to
udey for the video
mas for downloaded the script
SN for lokasi pengambaran
moqh, udey, mas, gg tolong promotekan kat blog
semua warga CS
kobe aka mr manager tolong promotekan “besar-besaran” kat facebook
semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung
semua yang mengundi, keep voting for me fellas!



15 Responses to “I have a dream :)”

  1. 1 kobe

    semua nya terjawab di http://kobeineken.blogspot.com
    kahkahkah

  2. kamu ingin jd pelakon ka?? hehee

  3. pandai ko berlakon ek.
    ada bakat terendam.hehehe ;p
    aku dah vote utk ko
    kalo menang kabar2 kan😉

  4. radin
    x ar, aku mmg nak berlakon under afdlin, dream je la…🙂
    da vote x?

    fathiyah
    he heee, thx fathiyah…

  5. 6 RAFISAH

    Kalau nak jadi pelakon kenalah kuruskan badan, he..he!!!!

  6. 7 kobe

    apis pandai ko berlakon (sambil memasukkan tangan dalam boxer)
    hahaha

  7. aku dah vote wei … hehe … satu vote dah masuk😉 hope semua success!

  8. heheee…ade bakat terpendam rupanya…tu kena ganggu dgn aper tuh??? ;p
    anyway…saya pun dah vote jugak…😉

  9. saya da vote dahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh…

  10. 12 aie

    ko berlakon la jadi fotografer

    mesti seronok hahaha

  11. FarEast
    thxiu buddy

    nurli3y
    gangguan makhluk halus, he he

    cik ecah
    mekacih

    aie
    nanti aku try, ahaaa

  12. moqh ader ym saya…nnt mintak id kat dia k…😉

  13. 15 kobe

    wei buat link blog aku..manager nie..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: