Congratulation!

31Aug09







Congratulation to my bff riziana/ziana for her convocation, she is graduated with Degree in Marketing from Uniten and thx to mai for helping me on this photoshoot 🙂

*kepada kawan2 lain yg masih belajar aku doakan korang berjaya, Amin

______________________________________________________________________

*ptg tadi aku terbukak chanel ape ntah kat astro, de cerita pasal teknologi wat span basuh pinggan, macam2 jenis span direka mengikut kajian terperinci dan mengikut perilaku manusia ketika mencuci pinggan, kagum gak la, pengajaran yang aku dapat; dalam dunia ni banyak gila peluang untuk kita dan banyak lagi benda2 yang boleh kita terokai, kita je x sedar, termasuk aku 🙂

Advertisements

Pengumuman

26Aug09

Photo Shop Will Be Closed For About 3 Or More Days

Happy Fasting!

oh silap

HPPy Fasting! 🙂


SPONTAN

22Aug09

gile klakar program ni, tergelak terbahak-bahak aku, program ni ada kat astro warna, chanel baru astro untuk pakej mustika, tp sape yang xde pakej mustika boleh layan dekat youtube, serius best! Din Beramboi mcm aram, hahaa

*credit to reza, aku dapat ni dr blog dia

*clip ni dah di remove, yang aku post kat facebook pun dah di remove, adeh










HPP HO!

Finally! after 3 weeks i managed to come out wit this slideshow, hoyehhh

Sharina+Afnal’s reception kat Dewan Perdana Felda, 2 minggu berturut2 shoot kat sini, very cute+lovely couple, cinta mereka setinggi gunung ganang, heee, kenapa gunung ganang? x Eifel Tower ke, Menara Petronas ke? haaa, dipendekkan cerita diaorang pertama kali bertemu masa diorang mendaki satu gunung di Indonesia, malam tu Tun Dr Mahathir Mohamad hadir menyerikan majlis, ramai yang berebut nak begambar dengan Tun, aku je x sempat, salam pun x, rasa rugi lak, tp aku dapat belegar legar belakang dia, ok la tu kan, aku nak pinjam ucapan David Teo pada pengantin malam tu, “semoga berbahagia hingga hujung nyawa” pada Sharina+Pal, semoga lepas ni lahir lebih byk pendaki2 gunung ye 🙂

*seronok dapat jumpa Tun, David Teo mmg betul2 bagi ucapan macam tu masa salam pengantin, tergelak2 aku

HAFIDZKAMARUDDIN aka HPP
Tel : 012 2177381
Email : afiidzz@yahoo.com
Official Website : https://hafidzkamaruddin.wordpress.com/
YM / myspace / facebook / friendster : afiidzz@yahoo.com


HPPy Birthday Ibu, Rafisah bt Murad yang ke 50, dah masuk angka 5 dah, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, tqvm for everything, I LOVE U.

*hadiah ibu kitaorang import jauh from UK, 2, 3 hari lagi sampai la, clue=brown, heh










HPP HO!

my 2nd wedding dekat Dewan Perdana Felda, dewan belah atas la, dewan belah bawah pun dah 2 kali, syok ma!, this time aku follow udey the magician, couple pun banyak syok, Falani+Haizura, sgt friendly dan sporting, semua event dorang CS cover, bapa Falani berpantun in english malam tu, he also sang MJ’s fav song, smile, u sang it very well Dato’, family dorang sungguh meriah, suka bergambar, congratulation guys, honeymoon kat Melbourne nanti, ingat2 la kami, heee

*geng2 investigator CS harap misteri malam tu dapat diselesaikan

HAFIDZKAMARUDDIN aka HPP
Tel : 012 2177381
Email : afiidzz@yahoo.com
Official Website : https://hafidzkamaruddin.wordpress.com/
YM / myspace / facebook / friendster : afiidzz@yahoo.com
______________________________________________________________________

semalam aku tengok gugu gaga erra, tetiba ada sebut nama Saiful Nang, bos besar CS, check this out, minit ke 6:08


bagi aku Yasmin Ahmad adalah seorang pengarah filem dan iklan yang hebat di Malaysia, karya beliau sentiasa mengusik hati, dengan karya2 jujur yang berlatarbelakangkan kehidupan di Malaysia beliau berjaya menggarapkan pelbagai isu yang melibatkan pelbagai kaum dengan cara yang indah walaupun kadangkala berbau sindiran

tiada lagi iklan raya untuk ditunggu2 dan di “favourite” di you tube

semoga roh beliau dicucuri rahmat

Al-Fatihah