Archive for the ‘photography’ Category

HPP HO! Finally! after 3 weeks i managed to come out wit this slideshow, hoyehhh Sharina+Afnal’s reception kat Dewan Perdana Felda, 2 minggu berturut2 shoot kat sini, very cute+lovely couple, cinta mereka setinggi gunung ganang, heee, kenapa gunung ganang? x Eifel Tower ke, Menara Petronas ke? haaa, dipendekkan cerita diaorang pertama kali bertemu masa diorang […]


SMT? Sekolah Menengah Teknik Klang, sekolah yang menyimpan 1001 kenangan, hahaa, Pengajian Kejuruteraan 1(PKA1) kelas aku, kelas pertama tu beb, jangan main2, kenangan tinggal kenangan, ada yang best ada yang x best, yang best, aku still keep in touch dengan dak kelas aku, adalah dalam 6,7 orang, selalu gak hang out antaranya cupin, iwan, apeng, […]


HPP SAY! 1 Kami berkonvoi dari office ke Ulu Tiram 3 kereta, 10 peserta, 9 dewasa, 1 bayi, anak roslee cst, darwish, betul ke eja? 2 Perjalanan malam dihiburkan dengan anak kapal air-asia wannabe(udey) dan dj veteran radio klasik nasional(fuad topa) dan faizal tahir ke?(roslee cst) yang berhubung melalui walkie talkie, separuh perjalanan semua pengsan, […]


WHAT SAY YOU?

14Jun09

Dr M: Don’t forsake English and ruin children’s future PUTRAJAYA: Parents should think about the future of their children when deciding whether to agree or to oppose the Government’s proposal to make a pass in English compulsory for a student to pass the Sijil Pelajaran Malaysia, said former Prime Minister Tun Dr Mahathir Mohamad. He […]


aku mulakan entry ni dgn petikan ayat dari ex-gf aku, nani, ” kalau kita nak, mesti ada cara”… jam baru pukul 1 tghari, hari ni aku plan nak wat editing gamba wedding, nk up kat blog, tetiba kobe buzz ak kat ym… “jason mraz jom!”, kata kobe “jom!”, jawab aku teruja “mana nk dpt ticket?”, […]


aku submit ni , korang? agak2 terpilih x joe? click here for more info disclaimer gamba diatas bukan originally from polaroid, he he he, thx reeziana! _______________________________________________________________________ lagi 10 hari lagi aku n my sister nak g bandung, cari barang nak wat meniaga online, we looking for kebaya n fabric, ti da sampai stok aku […]


HPP ho! potraiture 30 minit? huh? ni semua member2 adik aku, ayuni, act ini bukan actual potraiture session pun, al kisahnya member2 adik aku mmg tahu aku main camera, in fact aku pernah jd official photographer utk birthday party member dia, naz, gamba atas ni diambil masa last paper SPM adik aku, ms tu dia […]