Archive for the ‘pengumuman’ Category

Pengumuman

29Nov09

klik sini Advertisements


Pengumuman

20Nov09

berkabung, sedih. *currently blog ni masih lagi blog official aku, blog baru http://blog.hafizatan.com/ still under construction, masih byk perlu di modify, kalau korang suka dengan gambar2 aku, korang boleh vote aku utk “Your Favourite Candidsyndrome Photographer Poll” klik sini dan vote untuk hafizatan.com


Pengumuman

22Oct09

BE MY BLOGROLL TODAY! leave ur “BLOG’s URL” on the comment box 😀


Pengumuman

26Aug09

Photo Shop Will Be Closed For About 3 Or More Days Happy Fasting! oh silap HPPy Fasting! 🙂


bagi aku Yasmin Ahmad adalah seorang pengarah filem dan iklan yang hebat di Malaysia, karya beliau sentiasa mengusik hati, dengan karya2 jujur yang berlatarbelakangkan kehidupan di Malaysia beliau berjaya menggarapkan pelbagai isu yang melibatkan pelbagai kaum dengan cara yang indah walaupun kadangkala berbau sindiran tiada lagi iklan raya untuk ditunggu2 dan di “favourite” di you […]


aku submit ni , korang? agak2 terpilih x joe? click here for more info disclaimer gamba diatas bukan originally from polaroid, he he he, thx reeziana! _______________________________________________________________________ lagi 10 hari lagi aku n my sister nak g bandung, cari barang nak wat meniaga online, we looking for kebaya n fabric, ti da sampai stok aku […]


HPP ho! potraiture 30 minit? huh? ni semua member2 adik aku, ayuni, act ini bukan actual potraiture session pun, al kisahnya member2 adik aku mmg tahu aku main camera, in fact aku pernah jd official photographer utk birthday party member dia, naz, gamba atas ni diambil masa last paper SPM adik aku, ms tu dia […]