Fisherman’s Friend “Adakah Anda Kuat Berlakon Contest” – RESULT!

15Oct09

HPP HO!

agak lama x update ni, maaf kepada yang menanti, ada ke? heh, gamba mmg byk yang nak dishare, belum kesempatan nk edit je, lepas raya aku dah kembali sibuk “mewedding”, igt lagi Fisherman’s Friend “Adakah Anda Kuat Berlakon Contest” yang aku join beberapa bulan lepas, kelmarin result dia keluar, pemenang utama yang bakal BERLAKON DISAMPING AFDLIN SHAUKI adalah

Tahniah kepada Mohd Shazwan Bin Zulkapli, mmg best clip dia, seram n kelakar, u deserve it dude!

Alhamdulillah hasil undian korang, aku dapat no2, lakonan x seberapa je, terasa glamor kejap, haha, thx a lot pada semua yang mengundi, keluarga, saudara-mara, rakan-rakan, kenalan facebook dan blog, rakan-rakan photographer, lomokids, bekas2 client, terutama sekali semua warga Candidsyndrome, Moqh, Udey, Mas, Piejan, GG, Fuad, Kacuk, Salha, Azrene dan “former” manager aku, kobe, kobe sampai x tido malam memerhatikan carta undian, hahaa, JUTAAN terima kasih sekali lagi buat semua, aku terharu, RM2K belum lagi dalam tangan, xtau lagi plan camne, beli lense kot, budak2 CS aku belanja “fried kuey tiow” mee jawa, cun?

*abang Afdlin, kalau jadi pak pacak pun saya sanggup, boleh kan kan

related entry
I have a dream
VOTE NOW! 10 hari lagi



9 Responses to “Fisherman’s Friend “Adakah Anda Kuat Berlakon Contest” – RESULT!”

  1. thx

    -tetamu open house awak yg tadapat hadir kerana job di PD ;D

  2. tahniah la yea,,,anda mmg bebakat

  3. tahniahhhhhh…

  4. gud job big boi!

  5. Wahh gilo ahh..da jadik poelakon dahh..hehehe..
    bile pas ni aku leh tgk muke ko kat billboard?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: