Archive for the ‘candidsyndrome’ Category

Pengumuman

29Nov09

klik sini


HPPy Raya!

21Sep09

dah raya kedua baru nak wat entry ni, heheee, xmo cerita byk, watch this clip yaw! tersalah lirik :D, credit to mas for the camerawork, aku nampak kurus 20 kg dgn wide lense kan kan another one from candidsyndrome *updated raya ke4, so far berjaya kumpul RM 125, semuanya pada hari raya pertama, tiada lagi […]


HPP HO! Finally! after 3 weeks i managed to come out wit this slideshow, hoyehhh Sharina+Afnal’s reception kat Dewan Perdana Felda, 2 minggu berturut2 shoot kat sini, very cute+lovely couple, cinta mereka setinggi gunung ganang, heee, kenapa gunung ganang? x Eifel Tower ke, Menara Petronas ke? haaa, dipendekkan cerita diaorang pertama kali bertemu masa diorang […]


HPP HO! my 2nd wedding dekat Dewan Perdana Felda, dewan belah atas la, dewan belah bawah pun dah 2 kali, syok ma!, this time aku follow udey the magician, couple pun banyak syok, Falani+Haizura, sgt friendly dan sporting, semua event dorang CS cover, bapa Falani berpantun in english malam tu, he also sang MJ’s fav […]


HPP SAY! 1 Kami berkonvoi dari office ke Ulu Tiram 3 kereta, 10 peserta, 9 dewasa, 1 bayi, anak roslee cst, darwish, betul ke eja? 2 Perjalanan malam dihiburkan dengan anak kapal air-asia wannabe(udey) dan dj veteran radio klasik nasional(fuad topa) dan faizal tahir ke?(roslee cst) yang berhubung melalui walkie talkie, separuh perjalanan semua pengsan, […]