Archive for the ‘candidsyndrome’ Category

Pengumuman

29Nov09

klik sini Advertisements


HPPy Raya!

21Sep09

dah raya kedua baru nak wat entry ni, heheee, xmo cerita byk, watch this clip yaw! tersalah lirik :D, credit to mas for the camerawork, aku nampak kurus 20 kg dgn wide lense kan kan another one from candidsyndrome *updated raya ke4, so far berjaya kumpul RM 125, semuanya pada hari raya pertama, tiada lagi […]


HPP HO! Finally! after 3 weeks i managed to come out wit this slideshow, hoyehhh Sharina+Afnal’s reception kat Dewan Perdana Felda, 2 minggu berturut2 shoot kat sini, very cute+lovely couple, cinta mereka setinggi gunung ganang, heee, kenapa gunung ganang? x Eifel Tower ke, Menara Petronas ke? haaa, dipendekkan cerita diaorang pertama kali bertemu masa diorang […]


HPP HO! my 2nd wedding dekat Dewan Perdana Felda, dewan belah atas la, dewan belah bawah pun dah 2 kali, syok ma!, this time aku follow udey the magician, couple pun banyak syok, Falani+Haizura, sgt friendly dan sporting, semua event dorang CS cover, bapa Falani berpantun in english malam tu, he also sang MJ’s fav […]


HPP SAY! 1 Kami berkonvoi dari office ke Ulu Tiram 3 kereta, 10 peserta, 9 dewasa, 1 bayi, anak roslee cst, darwish, betul ke eja? 2 Perjalanan malam dihiburkan dengan anak kapal air-asia wannabe(udey) dan dj veteran radio klasik nasional(fuad topa) dan faizal tahir ke?(roslee cst) yang berhubung melalui walkie talkie, separuh perjalanan semua pengsan, […]