Archive for February, 2009

…kalaulah aku selalu amalkan aktiviti camni sure body aku ala2 jehan miskin, ha ha… penguin : cantik awak pg ni… dugong : erm, awak apa kurangnya, serba ungu… penguin tersipu2 bangga sambil menguak-nguak paruhnya… penguin : berapa round awk nk berenang hari ni? dugong : hari ni x tau lagi…biasanya 7, 8 round… dugong tersipu2 […]


HPP ho! potraiture 30 minit? huh? ni semua member2 adik aku, ayuni, act ini bukan actual potraiture session pun, al kisahnya member2 adik aku mmg tahu aku main camera, in fact aku pernah jd official photographer utk birthday party member dia, naz, gamba atas ni diambil masa last paper SPM adik aku, ms tu dia […]


HPP ho! 1st entry wedding for 2009, satu lagi event dewan yang dibuat pada waktu malam, satu lagi cabaran, hehe, couple ni mmg cool, nuras mmg peramah, x henti bercakap, ini antara event yang aku suka flow dia, byk melibatkan friends n family, lepas family berucap, bestfriends nuras lak berucap, pastu host pergi meja ke […]


…workspace tu ruang bekerja la, sebelum ni aku lebih senang buat kerja/online sambil baring atas tilam nipis yang aku bentangkan kat lantai, tido pun kat tempat yang sama, walhal aku ada je katil yang ada tilam keras setebal 7/8 inch kot, walaupun berspring…keras cam batu… berkuat kuasa hari ini aku megisytiharkan aku akan bertukar ‘workspace’, […]


seperti yang aku announce kat fp, start from 2009 wordpress akan jadi my official photoblog, selalu2 la singgah sini yeh! …dia kata aku peserta…aku confuse kejap, lalu tertanya2, then aku menggagau, panik kejap, rupanya SN suruh aku jadi peserta, dalam masa yang sama tolong2 mas, fasi secara part time, peserta secara fulltime… utk 1st entry […]