Archive for the ‘interest’ Category

SPONTAN

22Aug09

gile klakar program ni, tergelak terbahak-bahak aku, program ni ada kat astro warna, chanel baru astro untuk pakej mustika, tp sape yang xde pakej mustika boleh layan dekat youtube, serius best! Din Beramboi mcm aram, hahaa *credit to reza, aku dapat ni dr blog dia *clip ni dah di remove, yang aku post kat facebook […]


18 Jun aku gerak awal ke kajang, menuju ke rumah sub organiser, kobe, lately senang je ingat jalan ke rumah kobe, dah selalu pergi, bas bertolak pukul 9.30, mak kobe ajak makan mee dulu, peserta lain yang turut serta adalah saudara chuck, lepas makan kami menuju ke rumah peserta lain, cik yas “jgn lupa sembahyang”, […]


aku mulakan entry ni dgn petikan ayat dari ex-gf aku, nani, ” kalau kita nak, mesti ada cara”… jam baru pukul 1 tghari, hari ni aku plan nak wat editing gamba wedding, nk up kat blog, tetiba kobe buzz ak kat ym… “jason mraz jom!”, kata kobe “jom!”, jawab aku teruja “mana nk dpt ticket?”, […]