Archive for the ‘Uncategorized’ Category

HPP HO! agak lama x update ni, maaf kepada yang menanti, ada ke? heh, gamba mmg byk yang nak dishare, belum kesempatan nk edit je, lepas raya aku dah kembali sibuk “mewedding”, igt lagi Fisherman’s Friend “Adakah Anda Kuat Berlakon Contest” yang aku join beberapa bulan lepas, kelmarin result dia keluar, pemenang utama yang bakal […]


Congratulation!

31Aug09

Congratulation to my bff riziana/ziana for her convocation, she is graduated with Degree in Marketing from Uniten and thx to mai for helping me on this photoshoot 🙂 *kepada kawan2 lain yg masih belajar aku doakan korang berjaya, Amin ______________________________________________________________________ *ptg tadi aku terbukak chanel ape ntah kat astro, de cerita pasal teknologi wat span […]


Fisherman’s Friend “Adakah Anda Kuat Berlakon Contest” Currently aku di tempat ke-4, tarikh tutup pertandingan adalah pada 17 Julai ni UNDILAH SAYA! di SINI (click UNDILAH SAYA!) *Undian hanya menentukan pemenang yang bakal menerima hadiah berupa wang ringgit, manakala juri akan menentukan siapa yang akan berlakon bersama Afdlin Shauki agak2 aku ada can x? related […]


I’m having the same feeling when angah left to Melacca for her diploma, but masa angah dulu lagi terasa, hiks, pejam celik degree, then tunang, kahwin, now dah ada anak yup i miss those old days to ayuni, “next time we meet we will busy prepare for ur wedding” dont worry u will be fine […]


UNDILAH SAYA! di SINI (click UNDILAH SAYA!) “Berlakon Bawah Arahan AFDLIN SHAUKI” antara yang tertulis dalam handphone aku kira-kira 3 tahun lepas selain 3 cita-cita lain, frankly speaking semua yang aku tulis berkaitan dengan showbiz, aku ni kuat berangan suatu petang di 7E Plaza Puchong aku tergerak membelek sebuah majalah hiburan tempatan, “Adakah anda bakal […]


Berikut adalah 7 langkah mencuci tangan dengan cara yang betul 1. Basahkan rata permukaan kedua-dua tapak tangan dengan air yang mengalir 2. Sabunkan sehingga berbuih menggunakan sabun antiseptik biasa atau cecair 3. Usapkan kedua-dua tapak tangan sehingga sabun benar-benar rata ke seluruh permukaan tapak tangan 4. Ratakan juga sabun di celah2 jari 5. Bersihkan kuku […]


ON MOTHER’S DAY… aku suruh ibu aku bayar kos repair speedlight ON YOUR MOTHER’S DAY??? __________________________________________________________fill in the blank *credit to udey ismail for the clip