Archive for July, 2009

HPP HO! my 2nd wedding dekat Dewan Perdana Felda, dewan belah atas la, dewan belah bawah pun dah 2 kali, syok ma!, this time aku follow udey the magician, couple pun banyak syok, Falani+Haizura, sgt friendly dan sporting, semua event dorang CS cover, bapa Falani berpantun in english malam tu, he also sang MJ’s fav […]


bagi aku Yasmin Ahmad adalah seorang pengarah filem dan iklan yang hebat di Malaysia, karya beliau sentiasa mengusik hati, dengan karya2 jujur yang berlatarbelakangkan kehidupan di Malaysia beliau berjaya menggarapkan pelbagai isu yang melibatkan pelbagai kaum dengan cara yang indah walaupun kadangkala berbau sindiran tiada lagi iklan raya untuk ditunggu2 dan di “favourite” di you […]


SMT? Sekolah Menengah Teknik Klang, sekolah yang menyimpan 1001 kenangan, hahaa, Pengajian Kejuruteraan 1(PKA1) kelas aku, kelas pertama tu beb, jangan main2, kenangan tinggal kenangan, ada yang best ada yang x best, yang best, aku still keep in touch dengan dak kelas aku, adalah dalam 6,7 orang, selalu gak hang out antaranya cupin, iwan, apeng, […]


HPP SAY! 1 Kami berkonvoi dari office ke Ulu Tiram 3 kereta, 10 peserta, 9 dewasa, 1 bayi, anak roslee cst, darwish, betul ke eja? 2 Perjalanan malam dihiburkan dengan anak kapal air-asia wannabe(udey) dan dj veteran radio klasik nasional(fuad topa) dan faizal tahir ke?(roslee cst) yang berhubung melalui walkie talkie, separuh perjalanan semua pengsan, […]


Fisherman’s Friend “Adakah Anda Kuat Berlakon Contest” Currently aku di tempat ke-4, tarikh tutup pertandingan adalah pada 17 Julai ni UNDILAH SAYA! di SINI (click UNDILAH SAYA!) *Undian hanya menentukan pemenang yang bakal menerima hadiah berupa wang ringgit, manakala juri akan menentukan siapa yang akan berlakon bersama Afdlin Shauki agak2 aku ada can x? related […]


Alhamdulillah “Dengan sekali lafaz Moqh sah bergelar suami kepada Iezah” Tahniah buat Moqh+Iezah, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat, gaduh2 manja tu biasa la, weee Tahniah bos! *separuh masa kedua event, speedlite mas blow, aku pinjamkan aku punya, lalu aku bertukar profesion menjadi pengapit, haha click them for more Mashelmy Udey Ismail Saiful Nang Faizal […]


18 Jun aku gerak awal ke kajang, menuju ke rumah sub organiser, kobe, lately senang je ingat jalan ke rumah kobe, dah selalu pergi, bas bertolak pukul 9.30, mak kobe ajak makan mee dulu, peserta lain yang turut serta adalah saudara chuck, lepas makan kami menuju ke rumah peserta lain, cik yas “jgn lupa sembahyang”, […]