Pengumuman

22Oct09

BE MY BLOGROLL TODAY!

leave ur “BLOG’s URL” on the comment box😀



17 Responses to “Pengumuman”

  1. 1 zh

    ahemm,, ngan tak malu nyer saya pon nak link sy di sini juga…! hahaha *tutup muka!

    re: not bad ah cite tu..jalan cerita dia agak katun sket laa..mmg katun pon kan..haha..,, tgk 3d nyer la…sgt nice! sesuai sgt bg golongan perempuan utk tgk..sbb bnyk bnda cute dlm cite tuhhh!!hahahah,, dan sgt sesuai bg mereka2 yg lapar utk tgk juger…,, best wehh makanan turun dr langitt..haha

    • for sure i link kan, mmg da de dlm list, ahak

      seronok la kot dan sesuai dengan jiwa since de kene mengena dgn makanan, ahahaa

  2. nak komen psl fishermen kuat berlakon
    congrate Hpp!😉
    tak sia-sia aku mengundi ko.hehehe
    kalo ada msk peraduan,bgtau.nnt aku blh undi.kecuali sms.tak msk senarai cheq na.hehehe ;p abes kedit beb

  3. 4 nis1201

    nak link jugak~bleh kan..hehehe..for new blog..http://nis1201.wordpress.com/

  4. fathiyah
    jutaan terima kasih, anda semua sentiasa dihati saya, cam mng award lak ;D

    ili
    boleh boleh, br tukar blog ke?

  5. 6 nis1201

    tak tukar..skrang ada dua blog. tukar angin adalah..main dgn words plak..huhuhu

  6. not bad..update blog ar…

  7. uitt.. blom letak lg, sudah ada… cmnoo, ehehe😉

  8. hye artis..

  9. 13 nis1201

    hai u~i deleted my wordpress~susah nak pakai kat mobile..hehehe..nanti u tukar my link ek~ to http://mungkinjua.blogspot.com tq.ps: sorry muka i ni tebal sikit, so tak malu minta u tukar kan link..hohohoh

  10. ok dah link balik. thanks ^^


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: