Archive for the ‘family’ Category

from top ayah, ibu, ayuni, ummu, ayah+ibu, Murad’s Family*my +fav* HPPy Wall!!! *updated raya ke5 raya ke2 – so far berjaya kumpul RM 125, semuanya pada hari raya pertama, tiada lagi utk hari ke2, mcm xkan ada je sampai habis syawal, heeee raya ke4 – berjaya tambah lg RM 10, jumlah skrg RM 135, hehe […]


Hj Murad’s family lil picnic@Sungai Klah, actually this event was last month, but i just finished this clip a week ago, it never been easy to work with movie maker, haha, so lame aite, Sungai Klah wasn’t bad at all, the main attraction there was hot spring and “kolam air bukit” which look like a […]


HPPy Birthday Ibu, Rafisah bt Murad yang ke 50, dah masuk angka 5 dah, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, tqvm for everything, I LOVE U. *hadiah ibu kitaorang import jauh from UK, 2, 3 hari lagi sampai la, clue=brown, heh


18 Jun aku gerak awal ke kajang, menuju ke rumah sub organiser, kobe, lately senang je ingat jalan ke rumah kobe, dah selalu pergi, bas bertolak pukul 9.30, mak kobe ajak makan mee dulu, peserta lain yang turut serta adalah saudara chuck, lepas makan kami menuju ke rumah peserta lain, cik yas “jgn lupa sembahyang”, […]


…kalaulah aku selalu amalkan aktiviti camni sure body aku ala2 jehan miskin, ha ha… penguin : cantik awak pg ni… dugong : erm, awak apa kurangnya, serba ungu… penguin tersipu2 bangga sambil menguak-nguak paruhnya… penguin : berapa round awk nk berenang hari ni? dugong : hari ni x tau lagi…biasanya 7, 8 round… dugong tersipu2 […]


HPP ho! potraiture 30 minit? huh? ni semua member2 adik aku, ayuni, act ini bukan actual potraiture session pun, al kisahnya member2 adik aku mmg tahu aku main camera, in fact aku pernah jd official photographer utk birthday party member dia, naz, gamba atas ni diambil masa last paper SPM adik aku, ms tu dia […]