Archive for April, 2009

ONE to my elder sis, Ayuni sebab dah ada lesen kereta sekarang, cayalah!, dah 2,3 kali supervise dia bawak kereta, *after dia merayu sembah kaki…2,3 kali tu gaklah dia lupa off lampu each time dah sampai rumah, ha ha ha, bawak slow2 dulu, x lama lagi terer lah tu…teringat time my eldest sister aka my […]


sambungan dari entry Jason Mraz punya pasal… “bang, tiket de lagi?”, aku “tadi abang suruh sorang masuk dulu korang xmo, ko pegi ikut cina tu buat ape…abang baru je jual 2 tiket tadi, kalo ko tunggu tadi da dapat masuk da…bla…bla…bla”, brader jual tiket panjang pulak jawapan brader ni, x pasal2 kene leter, nyesal aku […]