Archive for the ‘friend’ Category

Congratulation!

31Aug09

Congratulation to my bff riziana/ziana for her convocation, she is graduated with Degree in Marketing from Uniten and thx to mai for helping me on this photoshoot 🙂 *kepada kawan2 lain yg masih belajar aku doakan korang berjaya, Amin ______________________________________________________________________ *ptg tadi aku terbukak chanel ape ntah kat astro, de cerita pasal teknologi wat span […]


SMT? Sekolah Menengah Teknik Klang, sekolah yang menyimpan 1001 kenangan, hahaa, Pengajian Kejuruteraan 1(PKA1) kelas aku, kelas pertama tu beb, jangan main2, kenangan tinggal kenangan, ada yang best ada yang x best, yang best, aku still keep in touch dengan dak kelas aku, adalah dalam 6,7 orang, selalu gak hang out antaranya cupin, iwan, apeng, […]


HPP SAY! 1 Kami berkonvoi dari office ke Ulu Tiram 3 kereta, 10 peserta, 9 dewasa, 1 bayi, anak roslee cst, darwish, betul ke eja? 2 Perjalanan malam dihiburkan dengan anak kapal air-asia wannabe(udey) dan dj veteran radio klasik nasional(fuad topa) dan faizal tahir ke?(roslee cst) yang berhubung melalui walkie talkie, separuh perjalanan semua pengsan, […]


aku submit ni , korang? agak2 terpilih x joe? click here for more info disclaimer gamba diatas bukan originally from polaroid, he he he, thx reeziana! _______________________________________________________________________ lagi 10 hari lagi aku n my sister nak g bandung, cari barang nak wat meniaga online, we looking for kebaya n fabric, ti da sampai stok aku […]


hpp ho! finally semalam ak dah pas gamba2 ni kat tuan dia, act ni gamba2 reunion dak MBS Port Klang tahun 98 kat Port Dickson 15 Jun lepas, maksudnya da 10 tahun lah sejak dorang tinggalkan primary school dorang, lama tuuu, reunion ni dapat kumpulkan lebih 20 orang…ke kurang? ntah, lupa den, sbnrnya bab angka […]