Archive for August, 2009

Congratulation!

31Aug09

Congratulation to my bff riziana/ziana for her convocation, she is graduated with Degree in Marketing from Uniten and thx to mai for helping me on this photoshoot 🙂 *kepada kawan2 lain yg masih belajar aku doakan korang berjaya, Amin ______________________________________________________________________ *ptg tadi aku terbukak chanel ape ntah kat astro, de cerita pasal teknologi wat span […]


Pengumuman

26Aug09

Photo Shop Will Be Closed For About 3 Or More Days Happy Fasting! oh silap HPPy Fasting! 🙂


SPONTAN

22Aug09

gile klakar program ni, tergelak terbahak-bahak aku, program ni ada kat astro warna, chanel baru astro untuk pakej mustika, tp sape yang xde pakej mustika boleh layan dekat youtube, serius best! Din Beramboi mcm aram, hahaa *credit to reza, aku dapat ni dr blog dia *clip ni dah di remove, yang aku post kat facebook […]


HPP HO! Finally! after 3 weeks i managed to come out wit this slideshow, hoyehhh Sharina+Afnal’s reception kat Dewan Perdana Felda, 2 minggu berturut2 shoot kat sini, very cute+lovely couple, cinta mereka setinggi gunung ganang, heee, kenapa gunung ganang? x Eifel Tower ke, Menara Petronas ke? haaa, dipendekkan cerita diaorang pertama kali bertemu masa diorang […]


HPPy Birthday Ibu, Rafisah bt Murad yang ke 50, dah masuk angka 5 dah, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, tqvm for everything, I LOVE U. *hadiah ibu kitaorang import jauh from UK, 2, 3 hari lagi sampai la, clue=brown, heh