Archive for September, 2009

from top ayah, ibu, ayuni, ummu, ayah+ibu, Murad’s Family*my +fav* HPPy Wall!!! *updated raya ke5 raya ke2 – so far berjaya kumpul RM 125, semuanya pada hari raya pertama, tiada lagi utk hari ke2, mcm xkan ada je sampai habis syawal, heeee raya ke4 – berjaya tambah lg RM 10, jumlah skrg RM 135, hehe […]


HPPy Raya!

21Sep09

dah raya kedua baru nak wat entry ni, heheee, xmo cerita byk, watch this clip yaw! tersalah lirik :D, credit to mas for the camerawork, aku nampak kurus 20 kg dgn wide lense kan kan another one from candidsyndrome *updated raya ke4, so far berjaya kumpul RM 125, semuanya pada hari raya pertama, tiada lagi […]


Hj Murad’s family lil picnic@Sungai Klah, actually this event was last month, but i just finished this clip a week ago, it never been easy to work with movie maker, haha, so lame aite, Sungai Klah wasn’t bad at all, the main attraction there was hot spring and “kolam air bukit” which look like a […]