Archive for July, 2008

Hpp ho! tunang lak…asik wedding je, kali ni pertunangan antara Amal dan Megat@Kajang, act ni job mas, disebabkan bos(moqh) gi becuti-cuti di Bandung so aku ikut dia, leh aku sedut sikit ilmu dari mas, hehhee, bukan sedut lemak ye, lemak aku pun da cukup, event ni flow dia laju sikit, bincang2, then sarung cincin, sarung […]


another kewl vids, usually ak x suka sgt lagu2 camni, tp kekadang layan gak, vid ni best, tone colour dier best, angle kewl jeee, hppy!


Hpp ho! Kajang, Kajang, Kajang, pe yang popular pasal kajang???? tekalah…. 5…4…3…2…masa tamat jawapannya…SATE kali ni reception Shafiq+Solehah, Shafiq ni adalah anak kepada usahawan melayu yang sangat terkenal, sape lagi…Hj Sahmuri laaa, pemilik Sate Kajang, this time aku ikut sapexoxo, pengantin bersiap dekat Hotel Equotorial Bangi, sampai2 je dah de 3,4 photographer lain, fuhhh, mengalahkan […]


hpp ho! finally semalam ak dah pas gamba2 ni kat tuan dia, act ni gamba2 reunion dak MBS Port Klang tahun 98 kat Port Dickson 15 Jun lepas, maksudnya da 10 tahun lah sejak dorang tinggalkan primary school dorang, lama tuuu, reunion ni dapat kumpulkan lebih 20 orang…ke kurang? ntah, lupa den, sbnrnya bab angka […]


*credit to udey ismail for this photo. Ahad, 12 july kelmarin Aini, one of CS stuff melangsungkan perkahwinan dekat Dewan Belia MAYC, mostly semua senior photog n junior photog de mase event ni, tersangatlah meriah dan kecoh bile semua berkumpul, lagi2 masa dalam bilik mase aini tgh make-up, hahaha, sapex ngan udey x habis2 melatah […]


lagu yang best dari Aizat x-student AF5, so far lagu dier mmg best2, clip ni rewan ishak from radeoscape yang buat, something new n different from local production, credit to them, kalo nak tgk the making video ni cr kat youtube, chorus lagu ni mmg catchy, cakap banyak x guna korang tengok je clip ni, […]


hpp ho! meng’wedding’kan diri, hehhee, after meng’wedding’kan diri, meng’edit’kan wedding, next meng’upload’kan photos, hahaha, last2 mem’biol’kan diri, heh, meraban je, wedding ni so far wedding paling jauh aku pernah buat, dekat johor beb! adalah dalam 3 jam lebih aku drive, hehehe, tipu je, moqh ngan mas je yang drive, kesian depa, ti ak blaja pandu […]