Sharina Dato Khalid Yunus+Afnal Rosli, Dewan Perdana Felda

19Aug09









HPP HO!

Finally! after 3 weeks i managed to come out wit this slideshow, hoyehhh

Sharina+Afnal’s reception kat Dewan Perdana Felda, 2 minggu berturut2 shoot kat sini, very cute+lovely couple, cinta mereka setinggi gunung ganang, heee, kenapa gunung ganang? x Eifel Tower ke, Menara Petronas ke? haaa, dipendekkan cerita diaorang pertama kali bertemu masa diorang mendaki satu gunung di Indonesia, malam tu Tun Dr Mahathir Mohamad hadir menyerikan majlis, ramai yang berebut nak begambar dengan Tun, aku je x sempat, salam pun x, rasa rugi lak, tp aku dapat belegar legar belakang dia, ok la tu kan, aku nak pinjam ucapan David Teo pada pengantin malam tu, “semoga berbahagia hingga hujung nyawa” pada Sharina+Pal, semoga lepas ni lahir lebih byk pendaki2 gunung ye🙂

*seronok dapat jumpa Tun, David Teo mmg betul2 bagi ucapan macam tu masa salam pengantin, tergelak2 aku

HAFIDZKAMARUDDIN aka HPP
Tel : 012 2177381
Email : afiidzz@yahoo.com
Official Website : https://hafidzkamaruddin.wordpress.com/
YM / myspace / facebook / friendster : afiidzz@yahoo.com



19 Responses to “Sharina Dato Khalid Yunus+Afnal Rosli, Dewan Perdana Felda”

  1. 1 aie

    terbaek la hapiap

    Gamba cincin tu mmg sdap mata memandang!

  2. owhhh…saya tingin nak ada pic seniri cam pic nomo satu tuh…ahaks…

  3. aie
    sedap ke? ti wa tapau tuk lu

    ecah
    bole jee, kene la kawin dulu, tp muat frame ke? heee

  4. 4 ina

    waaa… santekla…!! terase cam nak kawen plak..!! haha ;p

  5. 8 zh

    cantik le anak Dato Khalid Yunus ni..pengantin lawa + photographer best = complete k..;))

    *maseh xmo taruk link..miahahaha…malu k…owww no !! :))

    selamat berpuasa weh kkeke

  6. ayooyoo… kawen?? lambat lagi…. maybe dlm 3 or 4 years from now.. haha ;p

  7. Cantik + luxury…terbaek bro!! =D

  8. haha bole saja anytime bro

    tapi lu ajar gua fotosop, deal?

    ahh, moqh ngan udey lagi power kot main CLS

  9. 18 zh

    err..terrjumpa?aaa tade…u salah blog tu..blog i picisan je..picisan ke cipisan..ahhahaa..

    *mmg bes ok spontan tu..kalau xde din..rasa cam kureng sket..;))

    *bleh lak komen kt entry lain agaga


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: