GAMBAR RAYA+HPPy Wall!!!

27Sep09







from top
ayah, ibu, ayuni, ummu, ayah+ibu, Murad’s Family*my +fav*













HPPy Wall!!!

*updated raya ke5
raya ke2 – so far berjaya kumpul RM 125, semuanya pada hari raya pertama, tiada lagi utk hari ke2, mcm xkan ada je sampai habis syawal, heeee
raya ke4 – berjaya tambah lg RM 10, jumlah skrg RM 135, hehe
raya ke5 – tambah lg RM17, jumlah setakat ini RM 152



11 Responses to “GAMBAR RAYA+HPPy Wall!!!”

  1. 1 haniframli

    wall uma aku xde yg clean la..style dowh pix raya ko

  2. 1st pic n 5th pic adalah sangat sukak…
    kamu punya senyuman ibu kamu..huhu

  3. cikgu anep
    bolos je dinding yg x clean tu, hahaha

    ecah
    thx, senyum nampak gigi eh? heee

  4. imageisfound arh konon!

    cett!

  5. comel la. haipp!!

  6. Si gadis berbaju kuning siapakah gerangan..

  7. tu cousin aku, awat?

  8. saya teringin nak ambik gmbr rambut terbang2 cam tu. memang iklan shampoo. guna jari pun boleh😛


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: