Archive for the ‘wedding’ Category

HPP HO! Finally! after 3 weeks i managed to come out wit this slideshow, hoyehhh Sharina+Afnal’s reception kat Dewan Perdana Felda, 2 minggu berturut2 shoot kat sini, very cute+lovely couple, cinta mereka setinggi gunung ganang, heee, kenapa gunung ganang? x Eifel Tower ke, Menara Petronas ke? haaa, dipendekkan cerita diaorang pertama kali bertemu masa diorang […]


HPP HO! my 2nd wedding dekat Dewan Perdana Felda, dewan belah atas la, dewan belah bawah pun dah 2 kali, syok ma!, this time aku follow udey the magician, couple pun banyak syok, Falani+Haizura, sgt friendly dan sporting, semua event dorang CS cover, bapa Falani berpantun in english malam tu, he also sang MJ’s fav […]


HPP SAY! 1 Kami berkonvoi dari office ke Ulu Tiram 3 kereta, 10 peserta, 9 dewasa, 1 bayi, anak roslee cst, darwish, betul ke eja? 2 Perjalanan malam dihiburkan dengan anak kapal air-asia wannabe(udey) dan dj veteran radio klasik nasional(fuad topa) dan faizal tahir ke?(roslee cst) yang berhubung melalui walkie talkie, separuh perjalanan semua pengsan, […]


Alhamdulillah “Dengan sekali lafaz Moqh sah bergelar suami kepada Iezah” Tahniah buat Moqh+Iezah, semoga berbahagia hingga ke akhir hayat, gaduh2 manja tu biasa la, weee Tahniah bos! *separuh masa kedua event, speedlite mas blow, aku pinjamkan aku punya, lalu aku bertukar profesion menjadi pengapit, haha click them for more Mashelmy Udey Ismail Saiful Nang Faizal […]


18 Jun aku gerak awal ke kajang, menuju ke rumah sub organiser, kobe, lately senang je ingat jalan ke rumah kobe, dah selalu pergi, bas bertolak pukul 9.30, mak kobe ajak makan mee dulu, peserta lain yang turut serta adalah saudara chuck, lepas makan kami menuju ke rumah peserta lain, cik yas “jgn lupa sembahyang”, […]


WHAT SAY YOU?

14Jun09

Dr M: Don’t forsake English and ruin children’s future PUTRAJAYA: Parents should think about the future of their children when deciding whether to agree or to oppose the Government’s proposal to make a pass in English compulsory for a student to pass the Sijil Pelajaran Malaysia, said former Prime Minister Tun Dr Mahathir Mohamad. He […]


HPP ho! 1st entry wedding for 2009, satu lagi event dewan yang dibuat pada waktu malam, satu lagi cabaran, hehe, couple ni mmg cool, nuras mmg peramah, x henti bercakap, ini antara event yang aku suka flow dia, byk melibatkan friends n family, lepas family berucap, bestfriends nuras lak berucap, pastu host pergi meja ke […]