Congratulation!

31Aug09







Congratulation to my bff riziana/ziana for her convocation, she is graduated with Degree in Marketing from Uniten and thx to mai for helping me on this photoshoot🙂

*kepada kawan2 lain yg masih belajar aku doakan korang berjaya, Amin

______________________________________________________________________

*ptg tadi aku terbukak chanel ape ntah kat astro, de cerita pasal teknologi wat span basuh pinggan, macam2 jenis span direka mengikut kajian terperinci dan mengikut perilaku manusia ketika mencuci pinggan, kagum gak la, pengajaran yang aku dapat; dalam dunia ni banyak gila peluang untuk kita dan banyak lagi benda2 yang boleh kita terokai, kita je x sedar, termasuk aku🙂



13 Responses to “Congratulation!”

  1. nicely done!

  2. 3 zh

    sy sgt suka uniten nye convocation robe! lawa le design..kenapa laa mmu nyer robe x cantik cmtu..aihhh…hahahaa..

    thn dpn sy konvo bleh ar panggil kamu..acehh..

  3. super!

    padahal gua dah tgk last week hehehe

  4. haipp!!

    sangat smart! sepecially yang #1 & 2 tu 🙂

  5. a ah beb, tu blog aku dedicated utk travel

    http://bukulali.blogspot.com/

  6. 13 reez

    thankx apis!!! niceeee


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: