HPPy Birthday Ibu

10Aug09

HPPy Birthday Ibu, Rafisah bt Murad yang ke 50, dah masuk angka 5 dah, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, tqvm for everything, I LOVE U.

*hadiah ibu kitaorang import jauh from UK, 2, 3 hari lagi sampai la, clue=brown, heh



21 Responses to “HPPy Birthday Ibu”

  1. 1 cak

    uhuu..slamat ulang tahun buat ibumu. semoga berbahagia selalu..

  2. aku dpt bayang ko wish mak aku, aku bayangkan budak form 3, heheh

  3. Happy Birthday to your mother….moga sehat dan panjang umor

  4. i love u too ibu…

  5. tqvm aishah gebu

  6. hoi tk perlu laj clue sure la ibu tau…adoyaiii potong la ko ni!!!

  7. 9 shairulfaiz

    selamat hari lahir gak untuk ibu mu hafidz aka HPP….ermmm bro aku peminat fantasi gambar – gambar geng – geng CS….jgn risau tak leh cari makan…boleh jerr..aku shoot tuk geng opis jerr..kadang – kadang jer dapat shoot org luar..huhuhu paling komen pun aku tag along…

    p/s: ko pun apa kurengnya..ermmm kena baersaing secara sihat nie…dah laa aku kena bersaing sihat dengan fuadtopa skrg nie dh include ko dah nie..aduyaiii….

  8. tq beb

    ko slalu lepak ngan abg long(fuad) ke?

  9. happy birthday buat ibu mu juga😉 hope dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur … insyallah!

  10. 13 zh

    anda mmpunyai ibu yg sgt comel dan bapa yg sgt ensem k🙂

  11. mano gamba konvo mung. takdok pong..!!

  12. 17 zh

    hahaha tahun ni lg comel n ensem ek..;)) suka tgk ibu ayah walau da meningkat tua tp tak segan nak pamerkan kemesraan depan kamera =)

    saya ade blog bang…tp malu la nak taruk link..hahahahaa ;p

  13. 19 reez

    aku pun adiah cm mak kau!! best woo!! huhuh

  14. 20 reez

    aku pun nk hadiah cm mak kau..aku mampu beli made in bandung jer!! huhuhu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: