Falani+Haizura, Dewan Perdana Felda, The Reception

30Jul09









HPP HO!

my 2nd wedding dekat Dewan Perdana Felda, dewan belah atas la, dewan belah bawah pun dah 2 kali, syok ma!, this time aku follow udey the magician, couple pun banyak syok, Falani+Haizura, sgt friendly dan sporting, semua event dorang CS cover, bapa Falani berpantun in english malam tu, he also sang MJ’s fav song, smile, u sang it very well Dato’, family dorang sungguh meriah, suka bergambar, congratulation guys, honeymoon kat Melbourne nanti, ingat2 la kami, heee

*geng2 investigator CS harap misteri malam tu dapat diselesaikan

HAFIDZKAMARUDDIN aka HPP
Tel : 012 2177381
Email : afiidzz@yahoo.com
Official Website : https://hafidzkamaruddin.wordpress.com/
YM / myspace / facebook / friendster : afiidzz@yahoo.com
______________________________________________________________________

semalam aku tengok gugu gaga erra, tetiba ada sebut nama Saiful Nang, bos besar CS, check this out, minit ke 6:08



10 Responses to “Falani+Haizura, Dewan Perdana Felda, The Reception”

  1. misteri ape piz?

  2. misteri jam mengaum, 3 sekawan siries

  3. makin meletup…..:)
    jgn perut meletup sudah….asik minum air jek kt wedding…haha!!

  4. keep it up hpp…. wei slasa ni bawak laptop ada brg nak share kat ko…

  5. haha, pasni kene wajibkan semua wedding ada 4,5 jenis air, terbaikk!

  6. mane ade ganas bro..
    ko lagi ganas kot..

  7. pengantin sama cantik sama padan … cameraman dapat angle terbaik!

  8. 9 haniframli

    lu mmg kreatif..style beb!

  9. uncle
    sama2 la ganas, oke?

    FarEast🙂

    anep
    tq, lu pun kretip


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: