Alumni SMT Klang Photoshoot, Putrajaya

22Jul09

SMT? Sekolah Menengah Teknik Klang, sekolah yang menyimpan 1001 kenangan, hahaa, Pengajian Kejuruteraan 1(PKA1) kelas aku, kelas pertama tu beb, jangan main2, kenangan tinggal kenangan, ada yang best ada yang x best, yang best, aku still keep in touch dengan dak kelas aku, adalah dalam 6,7 orang, selalu gak hang out antaranya cupin, iwan, apeng, ziana/reez, mai, eleen, muka tu je la kalo de wat gathering ke ape, kalo reunion pun muka sama gak, hahaha, ziana je dah habis study, cupin ngan iwan kat serawak, aku? heee, keluar masuk, keluar masuk, kolej la, training la, semua x habis, erm, aku kejar benda lain kot, xpun ada jalan lain yang dah tertulis tuk aku, hahaha, ayat x bole bla, pape pun aku harap kita semua berjaya

tutup cerita, terpesong lak

sabtu lepas Facebook|Alumni SMT Klang 02/03 mengadakan photoshoot suka2 kat Putrajaya, jumlah peserta 8 orang, ina, bob, syam, wawa, khairil, dekna(bukan SMT), aku ngan farid badarul/ah-chong lak sebagai photographer, photoshoot ni kejap je, x sampai sejam setengah pun, x byk yang sempat explore, tp mmg best shoot dorang, HPPy je memanjang, aku x puas, nanti kita repeat, ajak ramai lagi okah! credit to organiser, bukan senang keje kumpul2 orang ni








14 Responses to “Alumni SMT Klang Photoshoot, Putrajaya”

  1. 1 Mashitah

    syoknye sume…. apasal gambar photographer takde?😉

  2. photographer pemalu, heh

  3. 3 ina

    waa… syok syok…!! mane gamba capels yg chumel tue?? hahaaa ;p

  4. 4 wa²

    dlu farid tu yg couple ng ieda kan?

  5. 5 alip

    aikk! asal dekna sibuk dalam alumni SMT klang?? hahahaha

  6. dekna sesat, aku pun terkejut tetiba dia muncul, dak2 ko nk photoshoot x lip?

  7. wawa
    yup yup, mane tau? cte lama laa

    ina
    dah email, weee

  8. 8 ina

    orite.. tanx.. but…, tue je ekh yg ade? sme je pesennye.. haha….

  9. Ina – kapel yang comel sgt..

    wawa – ko wat klakar ke?

    Acong – ko mmg taf -Optimus Prime

  10. ina
    u r welcome, tu je best, heh

    farid
    mengaku je la kisah lampau kau tu, aku x setuju ko optimus prime, hahaa

  11. 11 ina

    acong
    hahaaa.. comel la sngtt… ak tenanti2 pix dri ko plak…. ntah zaman bile la ekh ak dpt tgk.. =D

    hafidz
    alaa… yg tak besh pn nk nengok jugak.. boleh?! haha ;p

  12. ina
    t i email kt u

    acong
    tu bukan wawa smt la, tu member aku

  13. knape aku nampak acong mcm girang sngt tuh melompat?
    ape telah berlaku?mutasi h1n1?

  14. deeno

    maklumla, in relationship beb!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: