All The Best Ayuni Kamaruddin

30Jun09

I’m having the same feeling when angah left to Melacca for her diploma, but masa angah dulu lagi terasa, hiks, pejam celik degree, then tunang, kahwin, now dah ada anak

yup

i miss those old days

to ayuni,

“next time we meet we will busy prepare for ur wedding”

dont worry u will be fine at Terengganu, dont skip class yeah, alang dah beli kereta sport nanti alang lawat kau

all the best and take care.

*gamba alang ko simpan dlm wallet x?



7 Responses to “All The Best Ayuni Kamaruddin”

  1. 1 AdD

    Wei!! alang awat poyo bangat ko punya post ni… biarle dia g dungung tu… bukan jauh pong… naik belon 45minit aje… dia ada simpan gmbr ko kat wallet ker? hahaaha… comeh dowh simpan gmbr alang kat wallet… dia diploma kan? course apa ek?

  2. hahaha

    bkn selalu nk feeling2…

    kos office mgmt…

    how’s life?

  3. 3 ecah

    pahal nak kena simpan gambo alang dalam pic.. kasi sempit space jek.. taruk pic pontianak twilight ada gak pekdah…
    *:P

  4. Ko pip? pejam celik pejam celik tang tuh gak..

    tapi ko hebat….

  5. hehe … kereta sport? boleh aku tumpang sama … hehe


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: