PLEASE FILL IN THE BLANK!

11May09

ON MOTHER’S DAY…
aku suruh ibu aku bayar kos repair speedlight

ON YOUR MOTHER’S DAY???
__________________________________________________________fill in the blank

*credit to udey ismail for the clip



29 Responses to “PLEASE FILL IN THE BLANK!”

  1. 1 haniframli

    ko suruh mak ko nyr??
    ok what sbb ko akn bg lebih dr harge repair speedlite tu kn kn kn
    heheheehehe..
    oiam??
    da dpt 1m tu nnt..aku nk ko bg aku olympus E3 je..bleyh??
    hahaha

  2. 2 syuk

    sporting nya ur mum hehe

  3. 3 syuk

    on mother’s day

    aku kasik wish je huhu

  4. 4 haniframli

    hohoho
    i give her ‘alas meja’ whahahahah

  5. mak saye dulu selalu coverline kalo saye nak p dating… haha

  6. oyeke..haha.. on mother’s day i just wish to her thru de phone.. end of dis month baru bawak balik adiah..hehe.. love u mak. kakak love u so muchie:*

  7. 7 mieja

    sweet gile kalu bg video ni kat mak2 yg mnyambut hari ibu…
    …suke bgt…
    erm nk komen pe ye…??

    kalu aku jd mak ko,thun ni pnye mother day pling menyedihkan
    SEBAB tak pasal2 mak ko kne kuarkan duit disebabkan ko..!!
    ..anak ayam btul la ko ni…

    kpd makcik fizah bt murad…(btul ek???)
    sabar jela dapt anak yg mcm hafiz ni…
    redha jela ngan perangai die..yg byk hal ni..
    semoga dia dpt masuk AF8 nt..(pning la kpala makcik nk kena vote die)

    kpd mak2 sume..happy mother day…mmuuahh

  8. 8 mieja

    lupe lak nk fill in the blank ko ni…

    aku bg mak aku lampu tidor bentuk love n card..
    sweet…
    ..mak aku tak tau pun aku nk wat suprise..
    sblum die masuk tidow,aku pasangkan lampu tu kat blik die..
    wah jd warne merah blik mak aku tuh…
    kat tepi lampu tuh aku letak kad..
    bile de masuk..,pe agi terharu la die…

    slamat hari ibu…pn Azizah Bt Hashim…:P

  9. 9 rahami

    speedlight ko ape prob bro??

  10. speelite rosak pun ngadu kt ibu?? hahahaha……besar pengorbanan ibu-ibu ni sebenarnya…

    aku suke tgk video, esp time dinie n peijan speech, sgt ikhlas n jujur….gud2!!

  11. 11 reez

    sore kau dlm video klip tu pecah..ke aku punya pc ni eak..?? hihih

  12. err … speedlight aku rosak … err … mak, saya kawan hafiz … bley repair speedlight? :p hahah … best la … bley tolong repairkan speedlight … besar pengorbanan tu, sampai bila2 … hehe

  13. on mother’s day …
    aku nak masak malam tu … mak aku ajar aku masak, ending nya sampai kesudah dia masak … hahaha … happy mother’s day … hehe

  14. 15 reez

    on mothers day…
    i was sitting at home..
    do all the job..
    n my mom just goyang kaki fo the whole day..
    petng plak…
    im goin out, kuar jejln with my mom n my adek…
    mak yg banjer semua..hihi
    but..pepg lg..
    i dh wish her HEPI MOTHERS DAY MAK…
    org syng mak.. mmuahhhxxxssss
    n afta kuar mkn2 with my mom n my siblings yg bengong…
    i tejumpa ngan APIS..
    he was sitting for a while join us borak2..
    then he ask my mom.. ‘ape makcik dapat hr ibu ni?’
    we all tesenyum jer..hihihi

  15. oh.
    mother’s day aritu.
    mak aku pegi langkawi.
    aku tinggal sorang kat rumah n jage rumah.
    wat sume keje2 die- baso baju, sidai baju, sapu sampah, segale2 nye lah.
    tapi, aku lupe siram pokok. n ade 1 pokok die hampir mati. (sorri mak).
    den,
    ptg tu, aku bg msg,
    “Nobody knows of the work it makes, to keep the home together. Nobody knows of the steps it takes, to maintain all together. Nobody knows but mother.”
    n oh, ari ahad ni baru nak celebrate. huhu.

    love u mak !! i always do !

    apis, sure mak kau terharu psl speedlight ko. kikikii.

  16. hanif ramli
    mane de, aku photog miskin je…:)

    cik pa
    gle cool ur mom!

    mieja tombam
    hahaha, xkot masuk af ke ape…btw mak ak x tgk pun clip ni, hahahaaaa

    uncle
    mcm2 problem…dia charge 390, mana nak korek…

    reez
    mic dekat sangat lerrr

    FarEast
    nanti aku cakap kat mak aku🙂

    Alia
    ko mmg calon menantu yang bagus

  17. 19 kobe

    apis..nak gie redang tak

  18. a very very very nice clip!!! i like😀

  19. klakar🙂

  20. hehehee…suka part last video nieh…🙂

  21. 26 kobe

    apis suare ko best la…

  22. 27 kobe

    entry baru…comment

  23. en hafiz.. camana nak dapatkan khidmat u as a photographer ek

  24. On my mothers day ..

    i wake up late n my mom blaming me n scold me till she ask me to go out.and then,i realize it just was a dream..goddammmn,

    so,the real answer is,on my mother’s day,not ur’s k.so listen here,on my mother’s day,i give her a wishes dat nobody can think about the words dat full of meaning n sweetness,i cooked her some dishes,give her a very nice smile n listen to whut her says to me.such as,go to pray,clean d room n many more..on dat day only.gahaha..dat’s all.yeah..dats all..nothing much dude.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: