aku bangga sama kau lin…

05May09

“jumaat ni kakak aku nikah, aku jadi wali, ko dtg amik gamba leh?”, kata alin, *alin adalah seorang lelaki, dia adalah roomate aku time blaja kat PSIS dulu, bapa dia dah lama meninggal…

“ok”, balas aku…






“saudara azlin shah akan menikahkan kakaknya…”, umum tok kadi

aku terkejut lagi teruk dari beruk, aku ingatkan jadi wali, rupanya dia nikahkan kakak dia, gle cool!, tiba2 aku bangga ada kawan mcm dia, hahaa

aku salute sama kau beb, besar tanggungjawab kau kat family…bagi aku sedut sikit semangat kau, hee hee, aku doakan ko dpt sambung blaja, Amin…

tahniah kepada kakak alin(angah) dan suami semoga berbahagia ke akhir hayat, semoga cepat dapat baby, weeee

*thx to farid badarul sebab bagi pinjam speedlight for the past few weeks, mine masuk workshop, RM390 nak repair, aku tgh consider nak repair or beli baru…erm…mane nak korek?
______________________________________________________________________

lately aku jarang masuk blog2 orang, sibuk dengan agenda2 lain, sampaikan udey produce clip pasal aku pun, aku x perasan, dia sekarang tgh mengasah bakat nya menjadi Yasmin Ahmad, pengarah iklan fav+ aku tu…pape pun korang layan je la…

time ni after kitaorang shoot KL 1 May lepas, baju baru kering selepas berpeluh2 seharian…sila abaikan bonjolan2 itu, lagi pun petang badan memang mengembang sikitkan…hahaha, cover…btw thx udey! click here for more videos from udey



27 Responses to “aku bangga sama kau lin…”

  1. 1 alin @ azlin shah

    thanks to ko sebab sanggup datang amik gambar akak aku kawin walaupun tak berbayar..sangat cantik and penuh emosi..tapi sampai sekarang pun ak still tak percaya yang akak aku dah kena amik orang n ak yang menyerahkannye kat orang..tapi ak percaya dan berharap yang abang ipar ak akan menjaga dan membahagiakan dia..tapi ak kecewa coz ko tak letak gambar aku tapi ko letak gmbr ijan jer..anyway thanks again n ak sangat menghargainye..

    **sebenarnye aku sangat cuak bila tok imam tu suruh ak yang nikah kan akak aku..hugugu..

  2. alin
    gamba ko surprise arr…ti ak pass cd…

    tau xpe beb, lg2 ko yg nikahkan, aku expect a lot of tears hr tu, tp haram…sorang pun x nangis, mak ko je yang sebak masa mula2…aku perasan dia kesat2 mata…

    time ko ajak orang makan pun klakar gak, ko leh wat lawak lagi…hahahaha

  3. pis,sok wa2 nk kawen..
    dtg amik gamba tau..hee..
    n i c e. .

  4. wawa
    esok khamis…de org kawin hr khamis ke?
    😛

  5. ye..wa2 kawen ari kamis..amik berkat malam jumaat..hehehe

  6. 6 kobe

    alin nanti ko kawen..aku walikan utk ko

  7. wawa
    betul la tu, malam sunat :p

    kobe
    yang bole…

  8. 9 kobe

    pergh..alin kakak ko kawin tak ajak…
    xkan la xajak

  9. 10 kobe

    xkan xbole

  10. hahahaa

    xkan 2,3 je…

  11. 12 kobe

    seratus pun bole..
    xkan la tak bole sampai ke 100 nak menakan

  12. 13 kobe

    pebende video ko nie…hapeap

  13. nak 100 kat fb la abe…video tu teaser jer…de sambungan…

  14. 15 reez

    video tu klaka time kau lri..hihih begegar segalanya..hahaha

  15. 16 cak

    waaa…aku pon tumpang bangga ngan kawan ko tuh.

  16. 17 aie

    hebat ah lu dah bole belakon skang

    tapi gua pelik ah gua tunggu2 muka lu kuar masa tengok cite talentime takdak pon?

    hahahaha

  17. reez
    hahahah, ptg2 badan mengembang…

    cak
    yeah!

    aie
    berlakon mende? lari2 je…hahaha
    part aku kene tapis laaa…

  18. 19 haniframli

    beb..comel kot ko lari2..jom sprint dgn aku hehe..btw beb..mmg style la mmeb ko tu..tabik sma membe lu..

  19. hanif
    lari x sampai 7m pun…:)

  20. 21 haniframli

    mkin bnyk video2 ko skang..
    mkin laris..
    klh afgan da..
    album bile lg nk kua..
    video ko CST da buat..
    cover album ko sndiri shot..
    tggl nk record je…
    aku tunggu beb~

  21. hahhaaa

    video cst yg mana? video pak tarm eh?

  22. wooo..
    terbaik bro.
    nie la hasil d90..
    cun beb.

  23. hohohoh.. alin pasni nikahkan ak plak..
    hapip jadi photog cum tok imam…
    hahhaa..

  24. cum tok imam pe?

    lain bunyi beb


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: