‘eiprəl kən,grætƒu’leіƒn

15Apr09

ONE
to my elder sis, Ayuni sebab dah ada lesen kereta sekarang, cayalah!, dah 2,3 kali supervise dia bawak kereta, *after dia merayu sembah kaki…2,3 kali tu gaklah dia lupa off lampu each time dah sampai rumah, ha ha ha, bawak slow2 dulu, x lama lagi terer lah tu…teringat time my eldest sister aka my partner in crime, fauzus 1st time dapat lesen dulu, aku gak yang supervise dia, ha ha ha, peneman je, sah2 aku lom pandai drive time tu, time tu bawak van hijau toyota ayah BEN 9300, memang seronok, jakun pun ada, ada sekali tu masa kitaorang baru nak keluar dari taman rumah lama kitaorang, kitaorang terserempak ngan my brother, along, dia lambai2 tangan, kitaorang pun lambai2 la balik, excited katakan…dah habis pusing2 satu klang baru kitaorang perasan yang angah x pasang lampu kereta, ha ha ha, rupanya along bagi signal lampu x bukak, bukannya lambai…elok sangat lah tu, sorang terlupa nak tutup, sorang lagi terlupa nak bukak…

TWO
to all my frens from Politeknik Sultan Idris Shah yang konvo 11 April lepas, especially
my ex-classmate, BEM, x penting beb konvo lambat ke cepat, keep movin on!, ko dah nak kahwin aku dgr…
my ex-roomate, NUR JIWA, wa bangga sama lu abah!, dah lama x dgr lu dengkor, ha ha ha
LAN&DEKNA, x dapat ak nak bg bunga kat korang…bunga korang bagi ak still simpan, dah kering dah…
BIAK, ALIP, ZITA, HAPAM and others
sory ak x dpt datang snap2 korang, ada job lah, nak buek camno, do keep in touch yaw!

THREE
to Mohd Fuad Topa atas perlantikan JUNIOR PHOTOGRAPHER OF CANDIDSYNDROME, wa salute sama lu bro, wa dapat rasa perjuangan lu, gambate! package Mohd Fuad Topa dah dibuka, booking cepat! dan special untuk bulan april , grab candidsyndrome APRIL FOOL PROMOTION, only for April guys!
*clik here for video perlantikan Mohd Fuad Topa and APRIL FOOL PROMOTION info

FOUR
to Pak Tam aka Ahmad Tarmizi merangkap webmaster candidsyndrome sempena perkahwinannya yang sudah masuk 3 bulan, he he he, pak tam nikah lama dah, tapi majlis bersanding dibuat seminggu lepas sekali dengan adik dia, for majlis ni aku ngan piejan jadi main photographer, ramai artis2 terkenal dalam dan luar negara memeriahkan majlis perkahwinan pak tam, biar video ekslusif ni menceritakan segalanya…he he he







‘eiprəl kən,grætƒu’leіƒn = april congratulation



22 Responses to “‘eiprəl kən,grætƒu’leіƒn”

  1. 1 kobe

    mana sambungan jason mraz bai..gua menanti nie…

  2. coverage yg cun😉 bila boleh ketemu?

  3. 3 alip

    ko buat aku terharu beb… takpe.. t aku konvo kat academy MAS ko dtng laa tgk… hihihih

  4. be
    hahaha

    FaeEast
    thx, ble ble bole, ko stay mn?

    alip
    heheh, camne FA convo beb? lg brp lama? teringin gak nak tgk…

  5. a ah … camera yg sama la tu … hehe … try shoot dkt perhentian next week plak :p

  6. 6 aie

    yo, camna lu buat tulisan pelik2 tu cam bahasa jerman je

    sila ajar gua haha

    weh lu stay klang lagi ke?

    punya la dekat tapi belanja gua minum di sect 7 pun tak mahu

    hehe

  7. 7 haniframli

    hhoho
    pak tarm da kawen..
    aku sukak 2nd pix tu la bro..
    suke pix celah2 ney
    heheh

  8. 8 alip

    bukan FA… tapi FS… huhuhuh dorang convo unique sikit… kene wat performance… maybe batch aku wat part menari2 dalam cerita grease ngan honey… hahahahah

  9. congrats to all 4 of them..

    yng penting nurjiwa tuh.. abah ea? haha

  10. terbaekk wokk

  11. FarEast
    jgn x upload beb!

    aie
    rahsia beb, nk tau ym arr, hahaa, ko ar blanje ak, sure dtg beb!

    haniframli
    fav ak gak pic tu

    alip
    cool gile, hahaha, brp lama beb training?

    faridbadarul
    abah aarr, xkan abang pulak, hahaha

  12. re : aku pegi khamis ni … balik ahad malam … hehe … ko pernah pegi x? kalau pernah, bg tips sket tmpt2 yg best😉

  13. Awesome shots!!!🙂

    re: Mmg dah mcm kawen pon engagement my friend tu. Kalau dorg dah gi kursus, bole tros nikah je kot lepas engaged tu, hehe.. ;p

  14. tq beb…..wa x amik susuk….
    setiap pagi madu 3 sudu jek….pastu kumur2 air garam pas asar….try la….hhehe!!

  15. FarEast
    xde info sgt, ak pergi 2 hr 1 mlm, itu pun x pg mn2, sampai pun pagi2 buta, de job kat sana…

    Medemoisle Ayu
    thx, tau xpe, pelamin pun grand…x mcm tunang

    Ayol
    hahaaa, leh amalkan ni, petua ni mmg utk awet muda ke?

  16. syuk
    x perasan lak komen lu, thx weyh!

  17. huhuhu lesen,konvo, nu work n kawen.. mmg sume deserve a big congratulation🙂

    re: nk ikut g mn?

  18. wah kali nihs combo 4 in 1 kudos in 1 entry kaaa hoho.. besh besh besh.. saya paleng suka gamba no 3 dari atas.. natural😀 [ also, selamat pengantin baru kepada pasangan, sama cantik + sama padan ]🙂

  19. linda latip
    ikut shoot maternity, weee

    fiziskandarZ
    saya suka juga, weee

  20. nk tumpang congrats gak..😉

  21. 21 mas

    hoi..
    bile nk update nih…
    da bersawang blog nih tak berusik…
    isk2…

  22. radin
    leh je tumpang…nak g mana?

    mas
    ade update la…tp micro update la…:P


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: