photography project

01Mar09

aku submit ni , korang?

agak2 terpilih x joe? click here for more info

disclaimer
gamba diatas bukan originally from polaroid, he he he, thx reeziana!

_______________________________________________________________________

lagi 10 hari lagi aku n my sister nak g bandung, cari barang nak wat meniaga online, we looking for kebaya n fabric, ti da sampai stok aku info, tauke kain sekarang!



19 Responses to “photography project”

  1. lu submit ke pix2 kt joe?? isshhhh!!! xle jadi ni….hahhaaha!!!

    wa tgk sume da pindah rumah….aku ni bile la?? malas nye nk gerak….aaarrggghhH!!!!

    bile mau lepak?? da jd junior CS nnt lg susah aa nk ajak ko ngeteh…

  2. aku nk kirim gmbr2 best dr ko kt bandung nnt, ehe…😉

  3. 3 adi

    kenalah sorok.. biasalah manusia, ada jer yg tak kena.. lumrah tu. tnx singgah blog aku.

  4. 4 reza!

    Polaroid ler..
    huhuhu..

  5. ayol
    he he, pindah arr jom! ble2 ms leh lpk aa abe…

    radin
    hahaaa, best ke? den torai

    adi
    heeee, go adi go!

    reza
    betul la wa tulis…

  6. 6 jeme

    hpp me kasih jenguk blog aku..nti aku add link blog ko kat blog aku, bleh terus konteki..peace..gambar2 kat cni comey..

  7. alamak … aku br nak gie travel bulan depan ke perhentian … artwork sempoi je😉

  8. 8 haniframli

    wahahaha
    ckp kt joe due date bg lewat sket bley awl bln 7
    sy maw ke bndung hahaha
    style la bro!

  9. 9 JZ

    thanks bro sbb kasi promote..tp kan..aku xdpt pn gmb2 yg ko ckp nak kasi tu..

  10. 10 ekin

    hapeapppppp..
    mana gmbr kitorg..
    asal tak publish sini lg?
    kecik buah pinggang r camni..

  11. hui..
    jd tokey kain ehh!..
    dasat!
    erm..nmpknye ko nk jadi junior cs ehh..
    tapi due date dh lepas lak,br nak pnjam ko nyer camera.cis.

  12. oit bro.
    suruh akak ko beli album kat sn.
    murah beb.
    ..
    nice idea gmbr no 1 tu..
    aku ske..

  13. jeme
    bole je…suka ar tgk blog kau, adsense ye?😛

    FarEast
    x sempat ar nk submit, ko follow ar blog JZ mane tau de theme lain lak…

    hanif
    gle lama lg bln 7….aku nk pg bandung pagi ni, tp bkn tuk olidey…sob..sob

    JZ
    wassup yo! sesame…

    ekin
    de wedding lom update, lps je ak upload wedding tu, wedding korang lak ok!, best shoot korang…uyeahhhhh

    deeno
    mari membeli!

    syukrisharkawi
    jom!

    rahami
    thx…beli album? kt jonas tu ye?

  14. 15 ekin

    tehehe..
    okeh..
    pasni kite shoot post wed lak okkk..
    tunggguuuuu..hehe

  15. 16 cak

    projek apakah. aku nak menyertai, bolehkah??

  16. SALAM HAFIDZ .. WOW NAK GI BANDUNG .. SUKAAAAAAAA
    LEH KIRIM BARANG KAT SANA ,,,
    PS : MAIKN CANGGIH SHOOT ADIK DISINI .. SEMOGA SUKSESS

  17. ekin
    uyeehhh!

    cak
    visit http://joezakaria.com/ for info…

    kak ieda
    thx thx, dah balik dah pun…nk kirim pe?

  18. 19 reeziana

    aku lg phm ko citer kt aku…bce x phm sgt
    hee


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: