Naz & Friends, 30 mins Potraiture!

18Feb09




HPP ho!

potraiture 30 minit? huh? ni semua member2 adik aku, ayuni, act ini bukan actual potraiture session pun, al kisahnya member2 adik aku mmg tahu aku main camera, in fact aku pernah jd official photographer utk birthday party member dia, naz, gamba atas ni diambil masa last paper SPM adik aku, ms tu dia 17yo, tp bukan semua 17yo, de yang 18yo, kira outing budak2 hingusan meraikan tamatnya zaman persekolahan la ni…he he, ptg tu dorang celebrate kat karaoke green box jusco bukit tinggi, sbb dah lama x karaoke aku pun follow ar, ini 2nd time aku follow adik ak g karaoke, 1st time dulu dgn click lain, habis je karaoke ptg tu kitaorang pg taman botanik bukit tinggi, walaupun baru lepas hujan, aku layankan gak dorang ni, cuma xleh wat aksi guling2 kat rumput, aku sorang je yang basah tergolek terlentang cr angle, ha ha ha, tp enjoy shoot dorang, camera freak, aku igt lps ni nk repeat balik, nak plan betul2, btw semua dalam gamba tu single kecuali sorang dah kene book! he he he, korang nk free potraiture? photograph by Mukhriz Latif? klik sini

_______________________________________________________________________

pengumuman
rumah udey ismail kene pecah, kalau ade sesiapa yang nak tolak macbook serial num 4H6258NQU9B dan iPhone serial num 7R733385VRO diminta menghubungi no 0172843200(udey), klik sini



17 Responses to “Naz & Friends, 30 mins Potraiture!”

  1. mane satu yg single lagi tuh…
    meh abg nk amek gamba meh…
    hehe..:D

  2. 2 haniframli

    sy pn sukarela nk tgkp gmbr..
    abg pn nk gak
    wahahaha

  3. 3 ayunikamaruddin

    yang tudung hitan tu yg kene book!!!hpp suke!perasan kan bain!!!

  4. blog ni tade buat cam moqh ke… btw aku dah kalah kat moqh nyer contest… x dapek la free bgambo..hukhuk (;_;)

  5. mari2 bro…
    kite amik potrait kite plak..
    asyik kite je amik org nyg gambar.
    huhuhu..

  6. yaaa…mari2!!!

  7. 7 naz

    hey…photo keriangan kami! =)
    thanks bro!!
    nnt shoot lagik kay?hehe =p

  8. gatalnye abg2 kat atas ni ye..heh..

  9. hai adik manisss…………

  10. gamabr hang sume mantap2 lar ni..

  11. mas
    semua belasan taun la, ko kene cr yg puluhan, he he

    haniframli
    dan dan je ko, ahahaa

    ayunikamaruddin
    bain diam je, tanda setuju kan,😛

    kui
    ko mng kan! tahniah…kalo moqh kasi follow aku follow shoot ko ye…

    rahami
    sape nk amikkan?

    cak
    mari!

    naz
    x tau lg ble, ti i info yah!

    ecah
    hahaha, biasalah budak2 dah akil baligh…

    abang taufik
    erm..erm

    reza
    runcit2 je, blog lu ssh nk komen, wa give up…

  12. potraiture reramai mmg layanzz…

    ade sesape yg buley kenalkn tak bro, eheh.. ;p

  13. haha..kenalkan kt aku jugek

  14. ehem..
    bila nk amek gmbr saya plak nih..?!😛

  15. Radin
    hahaa, wa report bini lu!

    syuk
    boleh2…

    iezah
    bile mau? ahakz

  16. camne leh terselit mamat sorng tuh?
    pis ak nak wat gak. marila… plish2. ak nak pose gaya haruan.

  17. wuhuuu

    suke pic 1st..

    bsh byk x bro??

    haha


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: