Wan Nuras & Khairil Mohammed, Putrajaya, The Reception

12Feb09






HPP ho!

1st entry wedding for 2009, satu lagi event dewan yang dibuat pada waktu malam, satu lagi cabaran, hehe, couple ni mmg cool, nuras mmg peramah, x henti bercakap, ini antara event yang aku suka flow dia, byk melibatkan friends n family, lepas family berucap, bestfriends nuras lak berucap, pastu host pergi meja ke meja suruh family n friends buat wish, mmg cool, yang paling best bila nuras wish kat Khairil, pastu khairil wish balik, sape host tu eh? nanti aku nk hire dia la, heheee, dua2 kerja kat aussie, balik sbb nk kahwin je, bila la turn aku nak blaja/kerja oversea lak, hopefully…to nuras n khai, congratulation to both of u, dpt anak sok mesti comel lote punya, kali ni aku jadi pengikut moqh, thx dudu!

*teringat 1st time shoot dewan kat dewan perdana felda berbekalkan Nikon D50 dan kit lense sahaja, cabaran sungguh!, walaupun hasilnya x brp best tp its a part of learning process rite!

-keep moving on-

_______________________________________________________________________

udey da up slideshow gamba asah mata photocampIII hari ke 3, yg kitaorang wat tema jiwa kacau yg aku berlakon jadi pengawas makan suap tu, klik sini, perut kantoi! pengawas ke pengetua? hahaha, dgr cte de org offer udey berlakon iklan sbb gamba2 photocampIII, amboi…amboi…amboi…

related link
PhotocampIII besh!



15 Responses to “Wan Nuras & Khairil Mohammed, Putrajaya, The Reception”

  1. 1 nuka

    Terima kasih banyak2 eh upload gamba..🙂 and of course terima kasih banyak2 gak sebab korang put so much effort/skills for our wedding.. gamba semua cantik~ suka sgt! nanti kitorang balik kena belanja korang makan, hehe sebab malam tu korang tak sempat makan.. kalau tak pun datang sini.. kita makan mamak melb style. heehee..
    Well, apa2 pun all the best to the CS team.. I’m sure you will all grow to be more successful cause korang memang best! Easy going and professional! Thanks so much! Kirim salam semua!! Okla, dah panjang dah comment ni.. i better stop! shhhh..🙂

  2. 2 haniframli

    wahahah
    smpi pngantin pn teharu..
    mmg style la bro

  3. perghhh.. walau hyn d50 pix mntap dlm gelap.
    kalo ak ni da kaler2 kuning2 cair bintat2 da.. hahha.
    sgt kukewl..

  4. perghhh.. walau hyn d50 pix mntap dlm gelap.
    kalo ak ni da kaler2 kuning2 cair bintat2 da.. hahha.
    sgt kukewl

  5. 5 azizizulkefle

    go hpp go..ko mmg profesional dlm semua bidang bukan bab tari-menari jekk..

  6. Nuras+Khai
    thx for the comment, terharu arrr, haha, sempat gak komen wlupun dr melbourne, wish me luck ok! pasal makan tu x kisah, i’m on diet.., hehe😛

    haniframli
    thx duda duda

    faridbadarul
    xde mxnenye, d80 ko lagi besh…i lap my d50!

    azizizulkefle
    uyeahhh! tu pasal aku xmo g jog, menari lg cpt peluh…

  7. wah cun gambar wedding hang wey.
    terbaik la.
    lagi aku respek kat indoor.
    terbaik

  8. wauu

    tukar rumah pon ko still mantap juga =D

  9. aku sentiasa teruja melihat hasil karya mu.
    marvellous!!!

  10. aku ader impian … nak tag dgn moqh gak … hahah … byk korek ilmu dia :p 1st wedding event utk dis year? hope lepas nie rezeki bertambah =)

  11. teruskan ke depan….good luck for Junior CS Selection…..ku x mampu…:)

  12. syuk
    thx dudu

    rahami
    thx, tp lom ckp set ar….

    aie
    runcit runcit je

    kamal
    ur artwork pun best bro!!!

    FarEast
    aku ade impian…dialog fiml cuci , he he

    azrulsham
    doakan ak, x mampu ape wey?

  13. 14 Mohd Syimir Izzaffy

    gamba ko smart hpp..aku suke gle beb…untung jadi anak murid cik mukhriz nieh..

  14. 15 nuka

    good luck, all the best!🙂


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: