Pengumuman penting?

10Feb09

…workspace tu ruang bekerja la, sebelum ni aku lebih senang buat kerja/online sambil baring atas tilam nipis yang aku bentangkan kat lantai, tido pun kat tempat yang sama, walhal aku ada je katil yang ada tilam keras setebal 7/8 inch kot, walaupun berspring…keras cam batu…

berkuat kuasa hari ini aku megisytiharkan aku akan bertukar ‘workspace’, workspace? pe tu? workspace tu ruang bekerja la, sebelum ni aku lebih senang buat kerja/online sambil baring atas tilam nipis yang aku bentangkan kat lantai, tido pun kat tempat yang sama, walhal aku ada je katil yang ada tilam keras setebal 7/8 inch kot, walaupun berspring…keras cam batu, tuk tahun 2009 ni aku akan beralih terus ke atas katil tersebut…masih lagi berkonsepkan baring sambil buat kerja, hahaha, perbesaq perut, hopefully lama2 nanti tilam ni dah x keras, heheh, mudah sikit kerja kemas mengemas, x serabut kepala ni, tahun depan leh beralih tempat lain lak…semoga peralihan ini dapat memberi perubahan dalam hidup aku, x banyak, sikit pun jadi dan juga dapat memberi ilham dan kesungguhan utk aku melayari tahun 2009 ni…

*saje je wat entry ni tuk peringatan aku, hope aku dapat kekalkan peralihan ini, weee!

_______________________________________________________________________

semua orang dok post gamba sambutan perayaan thaipusam, tahun ni aku x dpt join shoot thaipusam, de job wedding, tp aku nak post gak satu gamba thaipusam 2008, dalam byk2 gamba thaipusam yang aku shoot, satu ni je yang paling melekat kat kepala aku, apa korang nampak dalam gamba ni?



13 Responses to “Pengumuman penting?”

  1. buat keje ats tilam aa paling sempoi, ehehe…
    btul tak bebb…😉

    btw bro, thnx 4 d wishes…

  2. ak nmpak moment dow.. hohohoh

  3. radin
    tau xpe, tp mengundang kemalasan🙂

    faridbadarul
    gud, hahhaha

  4. ceh…ade ke cite pasal tilam…
    gile tk snonoh…ahaha~

  5. 5 undermysin

    bahaye weh…tetengah wat keje..bole tetido.. sesedar besok dateline..kuang2

    http://blog.undermysin.com

  6. 6 mohdfuadtopa

    gogo…. hpp… gogo

  7. best nie ade moment.
    takpe bro next year ade lagi bro..
    time tu da ade d90 lagi best.
    siap bleh amik video tu..

  8. 8 ad86

    hye awak..
    erm,ok la tuh bekerje atas tilam,ade laptop.
    aku?
    tkkan nak sorong destop atas tilam?
    wahaha..
    moment sane sini.
    aku hampir fhm selok belok dunia fotografi.

  9. yeke?
    takot ko silap org nnt…
    tp aku mmg ade kt ajlis ank hj. samuri tu…
    anyway thanx for the comment…

  10. mas
    hahahhaa, pasni nk cte pasal bantal…

    undermysin
    hehee, mintak simpang 4

    mohdfuadtopa
    go go power rangers…ahha

    rahami
    ahha, gamba thaipusam ko killer..

    ad86
    xyah nk ad la, ak igt awek mn td…

    tukangbuatsushi
    u r welcome

  11. beli lah tilam ikea, super duper selesa🙂

    sekian, dari duta IKEA, melaporkan dari jitra, kedah <- cawangan baru IKEA akan dibuka soon

  12. kui
    hahah, blanje satu…

  13. 13 Zaffar

    haha.
    thaipusam 09.
    chong ajk aku pi.
    aku ckp aku x bleh tgk darah.
    nnt klu aku pengsan.
    sape nak angkt!!!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: