Amal+Megat The Engagement 28Jun2008

24Jul08






Hpp ho!

tunang lak…asik wedding je, kali ni pertunangan antara Amal dan Megat@Kajang, act ni job mas, disebabkan bos(moqh) gi becuti-cuti di Bandung so aku ikut dia, leh aku sedut sikit ilmu dari mas, hehhee, bukan sedut lemak ye, lemak aku pun da cukup, event ni flow dia laju sikit, bincang2, then sarung cincin, sarung cincin pun laju je, tp yang bestnye pasal event ni, kawan2 amal ramai yang datang memeriahkan majlis, so byklah gamba bersama kawan2, diorang mmg wicked, pantas je ble suruh posing, heheee, couple ni tunang x lama, 2 Ogos ni diorang nikah lak and diaorang hire CS for their big day, so guys, jumpa 2 Ogos ni yeaaaaaaaaaahhh, hppy!

*thanks to mas coz allow me to tagged him, thx dudu!

HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com



2 Responses to “Amal+Megat The Engagement 28Jun2008”

  1. 1 nas

    cun2 ar pic kat sini..

  2. 2 hafidzkamaruddin

    tq nas


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: