Shafiq+Solehah The Reception

16Jul08







Hpp ho!

Kajang, Kajang, Kajang, pe yang popular pasal kajang???? tekalah….
5…4…3…2…masa tamat
jawapannya…SATE
kali ni reception Shafiq+Solehah, Shafiq ni adalah anak kepada usahawan melayu yang sangat terkenal, sape lagi…Hj Sahmuri laaa, pemilik Sate Kajang, this time aku ikut sapexoxo, pengantin bersiap dekat Hotel Equotorial Bangi, sampai2 je dah de 3,4 photographer lain, fuhhh, mengalahkan artis, wedding dorang ni mmg grand, berkonsepkan ala-ala jawa, pengantin berarak naik pedati dr bawah sampai ke rumah, kawasan rumah dia berbukit sikit, pedati tu bukan kuda atau gajah yang tarik tp pekerja-pekerja Hj Sahmuri yang bersongkok jawa dan berkain batik, sangat meriah masa berarak tu, ramai gile photographer n tetamu, fuh…cabaran…, menu istimewa masa hari tu tentulah sate kajang, tp yang lg special ada ABC dengan dadih, meleleh….., tp datang nak kerjakan, so makan sikit2 je lah, hehehee, sikit ke? ape-ape pun congratulation to Shafiq+Solehah, semoga cepat2 dapat anak😀

trillion thanks to Shafiq Akmal senior photographer of candidsyndrome coz allow me to tagged him, thx dudu!

HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com



No Responses Yet to “Shafiq+Solehah The Reception”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: