MBS Port Klang batch 08 reunion@PD

14Jul08





hpp ho!

finally semalam ak dah pas gamba2 ni kat tuan dia, act ni gamba2 reunion dak MBS Port Klang tahun 98 kat Port Dickson 15 Jun lepas, maksudnya da 10 tahun lah sejak dorang tinggalkan primary school dorang, lama tuuu, reunion ni dapat kumpulkan lebih 20 orang…ke kurang? ntah, lupa den, sbnrnya bab angka yang ak confuse nih, tp lebih kepada kelakar dari confuse lah, x habis gelak kalo aku teringatkan reunion ni sbb yang datang adalah dalam 4 orang perempuan dan dalam 15,16 orang lelaki, ak join reunion ni sbb orang kuat reunion ni member ak, so datang jd official photog la katanya, hehehe, best gak shoot reunion ni, leh wat ala-ala potraiture, byk gak aku explore, tp still x puas lg, nextime kene try lagi, heheee, tq banyak2 pada ahli lembaga reunion sebab makanan dan penginapan aku ditaja, weeeeeeeeeeeeeeeeee😛



No Responses Yet to “MBS Port Klang batch 08 reunion@PD”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: