Selamat Pengantin Baru Aini!

13Jul08

*credit to udey ismail for this photo.

Ahad, 12 july kelmarin Aini, one of CS stuff melangsungkan perkahwinan dekat Dewan Belia MAYC, mostly semua senior photog n junior photog de mase event ni, tersangatlah meriah dan kecoh bile semua berkumpul, lagi2 masa dalam bilik mase aini tgh make-up, hahaha, sapex ngan udey x habis2 melatah bila orang usik, reception aini ni dah jd macam reception orang ‘terkenal’ sebab ramai sangat photographer, udey op untuk reception aini nih, tp ramai yang bawak kamera tolong shoot, kitaorang pun begambar sakan gak, to aini n wawi, selamat berbahagia ke anak cucu, uyeaahhhh

*ayam masak merah tu sedap sangat…nyum😛



One Response to “Selamat Pengantin Baru Aini!”

  1. nak signnnnnnn..huuuu


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: