Aizat,fikirlah by Redeoscape


lagu yang best dari Aizat x-student AF5, so far lagu dier mmg best2, clip ni rewan ishak from radeoscape yang buat, something new n different from local production, credit to them, kalo nak tgk the making video ni cr kat youtube, chorus lagu ni mmg catchy, cakap banyak x guna korang tengok je clip ni, then bagi comment ok.

*camne dier ni leh kurus eh?x adil tul,hehhh, one more thing perasan tak fadphotoplay dalam clip ni? artis skrg ko fad, hehee 😀


No Responses Yet to “Aizat,fikirlah by Redeoscape”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in: Logo

You are commenting using your account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: