Nazri+Yanti JUN22,2008 RECEPTION

09Jul08







hpp ho!

meng’wedding’kan diri, hehhee, after meng’wedding’kan diri, meng’edit’kan wedding, next meng’upload’kan photos, hahaha, last2 mem’biol’kan diri, heh, meraban je, wedding ni so far wedding paling jauh aku pernah buat, dekat johor beb! adalah dalam 3 jam lebih aku drive, hehehe, tipu je, moqh ngan mas je yang drive, kesian depa, ti ak blaja pandu kereta manual ye bos, kitaorg gerak dengan pengantin sekali, from kl sampai johor, macam biasa majlis ringkas tp meriah, makanan best, “makan je tau, gamba kene best gak!!!”kata moqh*dialog rekaan semata-mata, heheh, ambil gamba mmg fun, tp kene fokus n alert etc, byk aku belajar dari moqh n mas, n byk yang perlu aku baiki, handle camera pun x mantap lagi, dush satu kali…
keep moving on dudu!!!

trillion thanks to Mukhriz Latif senior photographer of candidsyndrome coz allow me to tagged him, thx dudu!

HAFIDZKAMARUDDIN aka hpp
+6012 217 7381
afiidzz@yahoo.com



No Responses Yet to “Nazri+Yanti JUN22,2008 RECEPTION”

  1. Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s


%d bloggers like this: